Digital Days 2014 i Karlstad är tyvärr inställt. Vi hoppas vi ses 2015!

Du hittar bilder från 2013 på Flickr


Digital Days är ett paraply för seminarier som fokuserar på IT & digitala affärer. Alla företag och organisationer inom det digitala området kan arrangera och marknadsföra sina seminarier på www.digitaldays.se. Vi samlar över 20 kostnadsfria event och seminarier och 1000 deltagare under tre dagar och fokuserar på IT & online-business. Digital Days arrangeras årligen i Stockholm (maj) och i Karlstad (december). Digital Days i Karlstad anordnas i samarbete med Karlstad CCC & Compare.

Våra deltagande företag i Karlstad 2013:

OITP logga tagline-orange            ipeer-logo-vector  
lundalogik
knowit logo elvenite-logo 
 dri logo CK logotyp RGB  ctryck logo     CGI logo color     askas
  Motillo Main-logo RGB 300  compare nobg  evry-logo-blue rgb 72dpi  karlstads-kommun  partnerdata
ninetech-logo  SV-cmyk  AF logga  relacom logo  Logga-Orbion-Consulting-transparent-lila 300

Profilera ditt företag

Vill ditt företag göra ett seminarium under Digital Days och träffa nya kunder samt profilera er som en viktig aktör inom IT & online-business? Klicka nedan för att läsa mer om vad vi kan erbjuda dig som Eventarrangör. 

Läs mer om att arrangera 

Major Partner till Digital Days
Vi söker nu en Major Partner till Digital Days Karlstad 2014 som vill positionera sig som ledande aktörer inom den digitala arenan. Ditt företag får exklusiv marknadsföring under en av de hetaste veckorna inom online-business.

Läs mer om Major Partner

Säljansvarig för Digital Days Karlstad är Mats Gustafsson. Kontakta Mats direkt på  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .