Major Partner

Är du och ditt företag intresserade av att synas mot alla Digital Days Karlstads deltagare? Vi söker just nu en Major Partner till Digital Days Karlstad 2014!

I partnerpaketet ingår:

- Marknadsförd som Major Partner i all kommunikation kring Digital Days
- Ni får synas i headern på digitaldays.se/karlstad och i alla utskick om dagarna
- Aktiv partner på Kick off-seminarium för Digital Days 2014
- Marknadsföring på The Main Hub under båda DDS-dagarna
- Information och intervju (eller annat material) på Digital Days sajt
- Eventpaket Large för marknadsföring av ditt event (värde ca 20 000 SEK)

Är du intresserad av att prata samarbete? Kontakta Mats Gustafsson, säljansvarig för Digital Days Karlstad på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , eller fyll i formuläret här nedan:

Intresseanmälan Partner & Utställare - Digital Days Karlsta

(*) är obligatorisk

Namn på kontaktperson(*)
Obligatoriskt

Företag som arrangerar
Obligatoriskt

Email till kontaktperson(*)
Glöm inte att skriva en giltig epostadress här!

Telefonnummer till kontaktperson
Invalid Input

Har du frågor eller kommentarer, skriv dem här!

Major Partners 2013

OITP logga tagline-orange

Plan 1 allmän

Office IT-Partner är en av Sveriges största leverantörer av systemintegration och IT-tjänster med 35 lokalägda kontor och 400 konsulter. Office IT-Partner Karlstad grundades 2010 och har med systerföretag 60 anställda samt en modern datahall med plats för 6000 servrar. För mer info: http://www.officeitpartner.se/karlstad

Läs mer om att arrangera event

Medarrangörer 2013

compare nobgCompare är IT- och telekomföretagens samverkansorganisation i regionen. Compare står för Competence Area men också för Compare (Jämför Karlstad). Genom samverkan ska vi bidra till Compare-företagens tillväxt i regionen:

  • Vi ska verka för att Compare-företagen kan göra fler affärer
  • Vi ska verka för att Compare-företagen har den kompetens som krävs - både nu och i framtiden
  • Vi ska verka för etableringar & investeringar i regionen till affärs- och kompetensnytta för Compare-företagen

ccc bla randKarlstad CCC, ett helt nytt, toppmodernt kongress- och möteshus, är vår main hub under Digital Days i Karlstad. Karlstad CCC har totalt 18 möteslokaler med kapacitet från 6 till 1604 personer. Vi har valt ut trevliga och funktionella lokaler för mellan 50-80 personer för er som vill arrangera seminarier under Digital Days.

Dessutom finns restaurang Karl IX som kan ordna frukostar, luncher och fika. Samtliga möteslokaler är ljusa, luftiga och har utsikt över den mäktiga Klarälven och Sveriges längsta stenbro.

Mediapartners 2013:

CK logotyp RGB

Centrum Karlstad Utveckling AB bildades 1994. Köpmännen och fastighetsägarna i Tingvallastaden tog ett gemensamt beslut om att starta en organisation som genom konkreta insatser skulle aktivt verka för att utveckla Karlstads centrum som den naturliga handels- och mötesplatsen i Värmland. 

 


SV-cmykStål & Verkstad är ett kluster för stål- och verkstadsindustrin i Värmland med omnejd. Klusterorganisationen har i dag drygt 90 medlemsföretag i form av världsledande företag och regionala underleverantörer, som samverkar för att utveckla regionen. Externa mätningar visar att Stål & Verkstads arbete leder till nya produkter och tjänster, ökad försäljning och fler jobb.