Digital-Days-logoVad är Digital Days?

In English

#DDS2014

Digital Days är ett paraply av event som fokuserar på digitala kanaler och dess relaterade områden. Alla företag och organisationer inom det digitala området kan arrangera och marknadsföra sina event på www.digitaldays.se. Tanken är att samla ett varierat utbud evenemang under samma tidpunkt och skapa ett fokus på online-business. Samtliga event är kostnadsrfria för deltagarna.

Grundidén är att många event som anordnas samtidigt lockar många deltagare från hela Sverige att besöka Stockholm. Deltagare kan dela erfarenheter inom online business och samtidigt ta del av och upptäcka Stockholms utbud och miljö. Digital Days skapar en kreativ miljö och möjligheter för både leverantörer, konsulter och deltagare att nätverka och skapa nya affärsmöjligheter. 

Digital Days startades 2010 av Lars Johansson, grundare av Outfox och Ampliofy och hade första året 1 500 deltagare. Sedan 2012 arrangeras Digital Days av Communitylabs och 2013 hade vi närmare 3 000 deltagare och 30 event.

Samtliga event visas i Digital Days eventkalender. Communitylabs tar hand om registrering.  Vill du arrangera ett event under Digital Days?

När och var?

20-21 maj 2014 i Stockholm
2-3
december 2014 i Karlstad

Målgrupp

Digital Days vänder sig till alla som arbetar inom onlinebusiness och dess relaterade områden.


Bilder från DDS 2012

Tidigare Major Partners under Digital Days 

2013 i Stockholm, Apsis och Symbio och i Karlstad Office IT-Partner.

2012 i Stockholm,  Stockholm IT Region och Klikki

Bli Major Partner