Digital Days 2014 i Stockholm är tyvärr inställt. Vi hoppas vi ses 2015!

Välkommen till Digital Days

Digital Days är ett paraply av event som fokuserar på digitala kanaler och dess relaterade områden. Alla företag och organisationer inom det digitala området kan arrangera och marknadsföra sina event på www.digitaldays.se. Tanken är att samla ett varierat utbud av evenemang under samma tidpunkt och skapa ett fokus på online business. Digital Days arrangeras årligen i Stockholm (maj) och i Karlstad (december).

Nyheter - Digital Days Stockholm 2014

Efter våra både framgångs- och lärorika event i Stockholm och Karlstad under 2013 har vi lärt oss otroligt mycket både av vad våra arrangörer och våra deltagare vill ha och förväntar sig av Digital Days. Vi har även anpassat både program och partnerpaket för att att tillgodose era behov bättre!

Nytt för i år

  • Summit Grev Ture är vår Main Hub där alla event hålls
  • Fika och lokal ingår i priset för partnerpaketet. 
  • Wedneday Relations tar hand om alla anmälningar och registreringen av deltagarna på plats
  • Våra erfarna projektledare kommer att hjälpa er med utformning av både eventsida och program,

Gör ditt event under Digital Days

Allt för att att förenkla för dig som arrangör och för att ni ska få så bra respons och kvalitet på anmälningar som möjligt!

Vill ni arrangera ett event under Digital Days?

Alla partnerpaket för Digital Days Stockholm är nu lanserade! Kontakta vår säljansvariga Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , om ert företag vill göra ett event under Digital Days och träffa nya kunder.


Referens

Intervju: Johanna Liljegren, Lead Manager, Netoptions.se

"Jag fick över lag ett positivt intryck av föreläsningarna på Digital Days. Som marknadsförare är man alltid mån om att hänga med i nyheter, trender och aktuell branschinformation i stort. Jag var i Stockholm i en vecka och besökte flera av seminarierna under fem dagar.

Mest utmärkande och konkret var föreläsningarna med Haystack och Resultify i början på veckan. Det var givande då dem kom med både tips och råd på hur man kan skapa mål och nå dem i sin marknadsföring, utan att var för ”säljande”. 

Det talades mycket om framtida utsikter för marknadsföring, vilket alltid är intressant om det inte ligger allt för avlägset bort i tiden. Då det tenderar att enbart resultera i uppradade visioner som inte marknaden är redo för. Detta lyckades föreläsarna ändå balansera upp med intressanta case och mycket ”hands on” exempelfieringar. 
Besökte mestadels frukostföreläsningarna, vilket gjorde att jag kunde utnyttja resten av arbetsdagen till arbete. Ett stort plus var att samtliga föreläsningar hölls i centrala delar, vilket gjorde logistiken smidig."